..

 

Підсумкове оцінювання Проєкту МОП

13 лют. 2023

10 лютого 2023р. відбулось підсумкове незалежне оцінювання Проєкту Міжнародної організації праці «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні», в якому взяли участь представники Конфедерації роботодавців України.

Представники всіх національних об’єднань організацій роботодавців, що брали участь у зустрічі, в цілому позитивно оцінили результати Проєкту, відзначаючи, зокрема, гнучкість та адаптивність команди Проєкту, яка в умовах пандемії COVID-19 та війни росії проти України зуміла швидко адаптуватися до нових умов та в цілому досягти визначених завдань Проєкту.

Окремо учасники зустрічі зупинилися на активностях Проєкту, присвячених відновлювальній роботі з постраждалими від збройної агресії росії громадянами України. Всі учасники відмітили позитивну роль Проєкту та надали конструктивні пропозиції щодо продовження роботи як Проєкту в цілому, так і компоненту, присвяченого професійної та психосоціальної роботі з особами з інвалідністю та спрямованого на швидку інтеграцію зазначеної категорії осіб до повноцінного соціального та економічного життя.

Коментуючи зазначене, Радник Конфедерації роботодавців України Родіон Колишко, зокрема, зазначив, що «Проєкт має унікальну ситуацію зібрати під одним дахом та продовжити позитивні напрацювання багатьох Проєктів, які так чи інакше торкаються проблематики роботи з особами з інвалідністю. Зокрема, Конфедерація, реалізуючи Проєкт МОП, спрямований на формування практичного керівництва для роботодавців щодо працевлаштування осіб з інвалідністю поділиться напрацюваннями та результатами досліджень прогалин в національному законодавстві в цій площині. Такі здобутки можуть стати в нагоді для не дублювання відповідних заходів під час планування нового Проєкту і зробити внесок у реалізацію спільних завдань».

Довідково: Проєкт МОП ««На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» за фінансування ЄС продовжує свою діяльність до 30 квітня 2023р.




Теги: Проєкт МОП , Родіон Колишко , радник конфедерації , Конфедерація роботодавців України