..

 

Роботодавці Харківщини об’єдналися, утворивши Спільний представницький орган роботодавців області

19 вер. 2012

Найбільш потужні та представницькі організації роботодавців Харківщини -Об’єднання організацій роботодавців Харківської області “Граніт” та Об’єднання організацій роботодавців Харківщини об’єдналися, утворивши Спільний представницький орган роботодавців області. Відповідна угода була підписана у Харкові, 14 вересня.

Головою СПО роботодавців Харківської області було обрано голову Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», голову Ради директорів АТ “У.П.Е.К” Анатолія Гіршфельда. Його заступником став голова Об’єднання організацій роботодавців Харківщини, президент Спілки податкових консультантів України  Леонід Рубаненко.

Зазначені організації роботодавців Харківського регіону, які є членами Федерації роботодавців України, об’єднали свої зусилля у справі формування та реалізації соціально-економічної політики області, а також забезпечення координації дій роботодавців з виконання науково-технічних і соціальних програм, спрямованих на збільшення обсягів виробництва продукції і послуг в області.

Голова СПО роботодавців Харківської області відтепер представлятиме інтереси роботодавців регіону у відносинах з центральними органами виконавчої влади, керівництвом Федерації роботодавців України, Харківської обласної державної адміністрації та органами місцевого самоврядування, професійними спілками та їх об’єднаннями.

Довідка.

На підприємствах, що входять до складу СПО роботодавців Харківської області, працює понад чверть мільйона працівників. В 2011 році Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» та Об’єднання організацій роботодавців Харківщини, у відповідності до вимог Закону України «Про соціальний діалог в Україні», пройшли процедуру репрезентативності.