..

 

Конфедерація роботодавців України засуджує прояви силового тиску на бізнесменів

15 черв. 2009

Конфедерація роботодавців України висловлює глибоке занепокоєння спробами силового тиску на представників вітчизняного бізнесу, особливо з застосуванням фізичної сили по відношенню до роботодавців та підприємців.
Останнім жахливим прикладом є здійснення нападу на Генерального директора ЗАТ «Фармак» Ф. Жебровську, яка являється членом правління та Віце-президентом Об'єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України, що входить до Конфедерації.
Нагадуємо, що дев‘ятого червня цього року, о сьомій тридцять ранку, в Подільському районі міста Києва, біля будинку пані Жебровської, на неї було здійснено збройний напад, під час якого вона дістала вогнепальних поранень, а злочинцю вдалося зникнути.
Конфедерація роботодавців України занепокоєна цими подіями і вважає їх такими, що не тільки підривають віру бізнесу у власну безпеку на території України, але й становлять відкриту загрозу миру та злагоді в українському суспільстві. Саме тому Конфедерація направила листа до Президента та Прем‘єр-Міністра України із вимогою уважно поставитися до даної проблеми, дати доручення відповідним компетентним органам проаналізувати ці випадки, захистити вітчизняних роботодавців і підприємців та в якомога скоріший термін знайти винних.
 

Для отримання додаткової інформації ви можете звернутися до Прес-служби Конфедерації роботодавців України за тел.: 8 (044) 591-63-91, або електронною поштою press@confeu.org