..

 

Міжнародна конференція «Енергоефективне освітлення: нові рішення в Україні»

14 жовт. 2009

13 жовтня 2009 року в приміщенні готелю Hyatt Regency Kiev ділове видання «Коммерсантъ-Україна» та компанія «Philips Україна» провели міжнародну конференцію «Енергоефективне освітлення: нові рішення в Україні».

Метою організаторів стало створення майданчика для професійного діалогу з питань енергоефективності за участю українських і міжнародних експертів і практиків. Особлива увага була приділена енергозбереженню як одному з аспектів корпоративної соціальної відповідальності.

Учасниками заходу стали державні чиновники і представники органів місцевого самоврядування, екологи, фахівці сфери ЖКХ, освіти і науки, представники Європейської Комісії, ООН, Світового Банку, ОБСЄ, ЄБРР, Асоціації міст України, бізнесмени і представники громадських організації та асоціацій бізнесу. 

Присутні обговорили питання державної політики в області енергоефективності, проблеми і стримуючі чинники впровадження енергоефективного освітлення в Україні, взаємодію бізнесу і влади в ході реалізації таких проектів, світовий і вітчизняний досвід впровадження енергоефективних освітлювальних систем.