..

 

Фондом «Ефективне управління» та McKinsey & Company була проведена конференція «Як Україна може вийти з кризи більш сильною»

21 жовт. 2009

«Як Україна може вийти з кризи більш сильною» така назва конференції, яка була організована Фондом «Ефективне управління» та McKinsey & Company і відбулася 20 жовтня цього року. На конференції було представлено нове дослідження McKinsey «Відновлення економічного росту України».

Відповідно до висновків дослідження, щоб повернутися на шлях сталого економічного розвитку, Україні необхідно створити сприятливі умови для розвитку бізнесу і розгортання потенціалу росту ключових галузей, а також підвищити продуктивність праці в економіці країни в цілому.

У конференції взяв участь Мірошниченко О.В. Голова Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні, Виконавчий Віце-президент Конфедерації роботодавців України, а також представники органів державної влади України та Росії, передових компаній, міжнародних організацій, аналітичних центрів, академічних кіл.